Hrozny Garnacha a Pinot Noir používané k výrobě této cavy se lisují a fermentují samostaně při 15°C tak, aby byla zachována aromatika a svěžest vína. Poté se vytvoří směs a zahájí se sekundární fermentace. Výsledná cava má světle růžovou barvu s intenzivní aromatikou fialek a růží v kombinaci se zralými červenými bobulemi jako jsou jahody, maliny a borůvky. Na patře je víno hladké, krémové, svěží a elegantní.
Doporučujeme podávat vychlazené na 6 - 8°C jako aperitiv nebo k těstovinám, pizze či paelle.
Ležení na kalech v láhvi po dobu minimálně 15 měsíců
85% Garnacha a 15% Pinot Noir Více
Popis:
Výrobce vína: Vilarnau Cava
Země původu: Španělská vína
Vinařská oblast: Penedés DO
Vlastnosti:
Obsah alkoholu: 12%
Objem: 0,75l
Obsah cukru: suché
Odrůda vína: Cuveé růžové
Složení: obsahuje siřičitany